Image Alt

Fit City

Нови класове по Реформър

E направихме го!
Променихме концепцията на залата с модерна визия и възможности за всичките ни клиенти.
Представяме ви новите ни класове по REFORMER с най-съвременно оборудване!

Пригответе се за революционно фитнес изживяване, тъй като с гордост обявяваме старта на нашите нови класове REFORMER, оборудвани с най-новото и най-модерно REFORMER оборудване!

Ние във FIT CTY винаги се ангажираме да ви предоставяме най-доброто във фитнес иновациите и тези нови класове по REFORMER не са изключение. Нашият екип на чело с Мартин Гаджев работи усилено, за да подготви изключителна тренировъчна програма с уреда REFORMER, която ще предизвика тялото ви, ще трансформира визията ви и ще ви накара да се чувствате ободрени.

Класовете по REFORMER са известни със своите невероятни ползи, от подобряване на гъвкавостта и позата, до подобряване на общия мускулен тонус.
А сега с нашето авангардно оборудванe, можете да изведете своето фитнес пътуване до безпрецедентни резултати!

Нашите квалифицирани и сертифицирани инструктори ще ви преведат през поредица от динамични упражнения, подходящи за всички нива на вашата физическа активност, независимо дали сте начинаещ или опитен професионалист. Очаквайте тренировка за цялото тяло, която ангажира мускулите ви по начини, които не сте изпитвали досега.

Не пропускайте да проверите нашия график и да запазите своето място в тези ексклузивни класове по REFORMER! Местата са ограничени, а търсенето голямо, така че действайте бързо, за да си осигурите място в това вълнуващо фитнес приключение.

Присъединете се към нас. Довери ни се; това е едно фитнес пътуване, което не искате да пропуснете! Време е да предизвикате себе си, да си поставите нови цели и да постигнете повече, отколкото някога сте смятали за възможно.

Прегърнете силата на трансформирането на тялото и ума ви с нас във FIT CITY. Нека заедно издигнем фитнеса ви на съвсем ново ниво! Ще се видим в класовете по REFORMER!

Линк за резервации: https://bit.ly/3Izx0LI

☎ +359 87 9100797
📧info@fitcity.bg
Очакваме Ви