Записвания се приемат ден преди самата процедура на телефон:

0879 100 797

АРОМАТЕРАПИЯ

Ароматерапията подобрява състоянието на духа, тялото и ума. Вие ще пречистите ума и емоциите си, ще намалите стреса и напрежението, ще бъдете омаяни от еротични аромати, ще забравите неприятности и грижи. 
Ароматерапията се основава на благотворния ефект на етеричните масла. Всяко растение в своите корени, стебла, листа, семена и цветчета съдържа уникална комбинация от вещества, които образуват неговото етерично масло. Най-широко използвани са етеричните масла от лавандула, розмарин, евкалипт, лимон, портокал, мента, хвойна, бор и др. 

ЦЕНА: 55лв / 60 минути

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ

Класическият масаж освобождава тялото от умората и намалява напрежението в мускулите, предизвиква подобряване на кръвообръщението, засилване на обмяната на веществата, отстраняване на отоците, тонизиране на тъканите и едновременно с това оказва успокояващо и обезболяващо действие. Под въздействието му в кожата се образуват вещества от групата на тъканните хормони: ацетилхолин, хистамин и хистаминоподобни, които чрез кръвта се разнасят из целия организъм.

ЦЕНА: 40лв / 60 минути

ДЪЛБОКОТЪКАНЕН

Често се използва едновременно като диагностичен и терапевтичен метод. Той подготвя меките тъкани за последващите мануално-терапевтични процедури, подобрява подвижността на тъканите и тяхната еластичност, стимулира лимфния ток в и около меките тъкани на опорно-двигателния апарат. Спомага за нормализиране на патологично повишения мускулен тонус и мускулен спазъм. Използва се както при остри, така и хронични състояния.

ЦЕНА: 50лв / 60 минути

ЧАСТИЧЕН 

Частичният масаж е насочен към най-уязвимите части на нашето тяло-гръб, врат и глава. Всеки, подложен на стреса на ежедневието, усеща болка и скованост в тези части.

Позволете ни да Ви помогнем да изхвърлите невидимия товар, за да бъдете отново в пълна хармония. Макар и с локална насоченост частичният масаж, въздействайки в областта на най-голямото рефлекторно поле-гръбначният стълб (по механизма на отражението), оказва влияние и на крайниците и на органите, съдейства за повдигане на енергията, синхронизирайки задните проекции на чакрите. 

ЦЕНА: 25лв / 30 минути

АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ

Най – известният и ефективен метод за третиране на целулита е ръчният масаж , той кръвоснабдява тъканите, което спомага за намаляване на досадната „портокалова” кожа. Техниките на антицелулитен масаж помагат за намаляването на подкожния слой мазнини, натрупани под формата на целулитни образувания, като подчертано козметичния ефект се подсилва с помощта на специално подбрани етерични масла.По – доброто кръвоснабдяване подхранва тъканите, разнася лимфните задържания и изгаря мазнините, като за по-добър  ефект е  важно при един антицелулитен масаж да бъдат използвани качествени продукти, които да загряват кожата, ускорявайки процеса на изгаряне на мазнините в проблемната зона.

Интензитета на техниките се съобразява с клиента, локацията и задълбочеността на проблема, като никога не е самоцел търсенето на бърз ефект чрез движения, причиняващи болка – напротив, самият антицелулитен масаж е щадящ дори към най-чувствителна кожа.

 

ЦЕНА: 30лв / 30-45 минути

OФЕРА:

Пакет от 10 антицелулитни масажа: 200лв + 1 бонус масаж по избор 

СПОРТЕН МАСАЖ 

За всеки който спортува. Преди тренировка или след по време на големи физически натоварвания и когато сте подложени на стрес. Спортният масаж ще стимулира мускулатурата и ще спомогне за подсилване на лечебните процеси в организма. 

ЦЕНА: 45лв / 60 минути

ВЪЗСТАНОВИТЕЛЕН

Масажа има за цел да премахне умората,напрежението и болките в тялото. Масажа е по-бавен и дълбок и има за цел да възстанови и релаксира организма. Подобрява се тонуса и настроението. След масажа човекът се чувства отпочинал, бодър и енергичен.

ЦЕНА: 45лв / 60 минути

РЕФЛЕКСОТЕРАПИЯ

Рефлексотерапията е не просто масаж на крака, а лечебен масаж на стъпалата, който въздейства на ключови центрове и подпомага нормалното движение на жизнената енергия в тялото. Това е безопасен и естествен метод, който помага на тялото да се освободи от токсините, освобождава мускулното напрежение и насърчава оздравителните процеси. Основава се на принципите на китайската акупунктура, според която съществуват определени „рефлексни точки" на дланите и ходилата, които съответстват на вътрешните органи и други части на тялото. Прилагането на натиск върху тези рефлексогенни зони се смята за част от лечебния процес -  подобрява функционирането на нервната система и кръвоснабдяване, освобождава напрежението и подпомага работата на органите.  Рефлексотерапията е особено ценен метод за възстановяване след боледуване, операции и продължителни периоди на стрес. Подходящ е също и при хормонални нарушения, артритни болки, възпаление на мускули и сухожилия, както и при смущения  в съня.   

ЦЕНА: 30лв / 45 минути

ХАВАЙСКИ МАСАЖ

Lomi Lomi

Хавайски масаж Lomi Lomi е необичаен масаж обвит в свещенна форма. Древният масаж е практикуван в храмовете и неповторимо въздейства върху тялото и духа на човека.

Всяко докосване е изпълнено с хармония и спокойствие, насочени към получателя на масажа. "Ломи" е хавайска дума, която буквално се превежда масаж.Ломи-ломи се нарича още „масаж на любящите ръце”. Това, от една страна, идва заради плавните движения, с които той се извършва, а от друга – от отношението на лечителя към пациента.

Древните полинезийци вярвали, че хармонията се постига чрез циркулацията на енергийния поток в организма. Всяко заболяване е вид дисхармония. Постоянното напрежение и стрес в ежедневието блокира свободния приток на енергия. Чрез масажа ломи-ломи се отстраняват тези блокажи и се предизвиква самолечебна процедура благодарение на отприщения поток. В това именно се крие лечебното свойство на масажа. Натрупаните негативни емоции и напрежение са отстранени.

Масажът се извършва с ритмични плавни движения без прекомерен натиск. Съчетават  се няколко различни техники. Изпълнява се с цяла длан или с предмишници, което дава усещане за по-плътен контакт. Често се третират две части на тялото едновременно, за да се постигне цялостно отпускане. 

Ломи-ломи може да се прави на цялото тяло или само на гърба, който се смята за център на енергийните полета в тялото.

Цялата процедура отнема около 60-90 минути за цялото тяло и около 30-40 минути - само за гръб. Препоръчва се при мускулни проблеми и при всякакви нервни разстройства. Масажът подобрява кръвообращението, отстранява токсините и понижава кръвното налягане.

Използват се висококачествени етерични масла, които усилват действието на масажа.

Ломи-Ломи ще ви накара да се отърсите от напрежението и да се отпуснете, така че освен удоволствие добрият масаж е гарант за активен живот и дълголетие.

ЦЕНА: 40лв / 60 минути

Monday / Понеделник  -   08:00 - 21:30

Tuesday / Вторник         -   08.00 - 21:30

Wednesday / Сряда        -  08:00 - 21:30

Thursday / Четвъртък   -  08:00 - 21:30

Friday / Петък                 -   08:00 - 21:30

Saturday / Събота          -   10:00 - 17:00

Sunday / Неделя            -   10:00 - 14.00

Национален стадион "Васил Левски"
Бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" 38
сектор В, 1164 Борисова градина

София, България

info@fitcity.bg

Tel: +359-879-100 797

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon